Special Delivery vlog 19: “Ik word een beetje overvallen”


Het is ook soms bizar dat ik denk van ooh jeetje, we zijn nog zo jong, 18 jaar… En dan dat er al wel zulke, dingen in je leven gebeuren zeg maar… Vandaag voor Special Delivery mag ik op pad helemaal naar Amersfoort En ik geloof dat ik iets heel lekkers mee mag gaan nemen Even spieken… *Piek fluit fiet fieuw* Op naar Amersfoort! Ik heb een vermoeden wat hier aan de hand is Ik zie namelijk een vlag hangen met een tas er aan dus ik heb het idee dat er iemand geslaagd is Ze weet niet wat haar overkomt… Marieke! Hallo! Hallo… Hai ben jij Marieke? Ja klopt! Wat leuk! Ehm, ik heb een verrassing voor jou Ok… Mag ik even bij je binnenkomen? Ja tuurlijk! Oh wat leuk! Top! Zullen we even samen op de bank gaan zitten? Ja, ik word een beetje overvallen. Ja! Dat is ook de bedoeling! (Gelach) Jij bent dus door iemand opgegeven vandaag. Oh jeetje… Ehm…
Lieve Marieke, We hebben veel samen meegemaakt… En onze vriendschap is erg sterk, Ik wil je laten weten dat ik je heel erg waardeer en veel van je hou Op vele jaren vriendschap Liefs Anouk. Ja die… Ken ik wel (lacht) Die ken je wel zeg je? (Gelach) Anouk is een goede vriendin van jou? Ja Ja wel echt mijn beste vriendinnetje En het gaat niet altijd eh… Even makkelijk met haar. Waar zit dat ‘m in? Ehm, ze heeft heel veel psychische problemen zeg maar… Dus ehm, dwangstoornis, angststoornis. Het is ook soms bizar dat ik denk van ooh jeetje, we zijn nog zo jong, 18 jaar… En dan dat er al wel zulke, dingen in je leven gebeuren zeg maar… Ja want je zegt het gaat niet altijd goed met Anouk op psychisch gebied, hoe moet ik me dat dan voorstellen? Wat gebeurt er dan met haar als het niet goed met haar gaat? Het begon eigenlijk al met paniekaanvallen… En ehm… Ja nu heeft ze ook dat ze gewoon zichzelf veel beschadigd. Ja Dan wil je er zoveel mogelijk voor haar zijn, dat is vriendschap. Maar soms weet ik het ook niet allemaal meer zeg maar. Ja… En dat ze dan dit doet dat is wel heel bijzonder. Ja. Jij bent ook blijkbaar heel bijzonder voor haar. Zij ook voor mij! Ja! He maar dit zijn natuurlijk de moeilijke dingen van de vriendschap Maar jullie zijn natuurlijk gewoon echt onwijs goede vriendinnen. Ja echt vanaf de eerste klas, we hadden de kennismaking zeg maar, we kenden elkaar nog niet En meteen was het al dat we echt maatjes waren En nu is zij dan van school af en ik ben net geslaagd Gefeliciteerd! Dankjewel! Ik zag de vlag al hangen (Gelach) Woensdag waren we voor mijn slagen uiteten gegaan, En toen zei haar moeder van ‘Oh ik zie hier weer een stralend koppie’ dus dat is ook mooi. Er zit natuurlijk nog een pakketje onder die mooie kaart. Ahhh! Lekkere donuts. Ja, hele mooie he! (Gelach) Is er nog iets dat jij tegen haar zou willen zeggen? Dat het echt niet had gehoeven en dat ik het wel heel bijzonder vind. Dat ze ondanks dat ze zelf zoveel aan d’r kop heeft dat ze dan hier aan denkt zeg maar. En dat ga ik niet snel vergeten. Nou hartstikke goed! Daar ben ik haar wel superdankbaar voor. Doei doei! Dat is nou nog eens een mooie vriendschap. Wil jij nou jouw bff heel graag in het zonnetje zetten? Dat kan! Ga dan naar greetz.nl/specialdelivery

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *