Ze liggen nog steeds in het ziekenhuis 😏| VLOG#17 | Newborn Fit Mamaben gewoon klaar mee ik wil gewoon huis ik er gewoon in mee nemen oh echt heel lekker thuiskomen dit geval dit nog duren [Muziek] [Applaus] goeiemorgen je kijkt naar nieuwe week vlog we zijn er weer j het is deze ochtend kwart over zeven en als je helemaal klaar om te gaan toen ze bijna dames gaat zo naar school die gaat dat het om half acht effect bij naar het ziekenhuis en ik het al door training en zo gaan we ook onze dag beginnen dus ik neem jullie weer lekker medisch week oh jee jou gedaan oh jee klok nee wel wij zijn geïnstalleerd en ik neem een erg lekkere havermout je toe homemade het zijn gewoon overheid auto's uit koelkast zijn net naar beneden geweest naar de radiologie we hebben we en echo laten maken van de hoofdjes van de dames dat moet als je als je vroeg door boetes een spray met u bent en het was het laatste echt gewone stan is een ja een echo van de hersenen hij was helemaal goed dus daar ben ik heel blij om want dat is best wel een hele belangrijke ego en het willen laatste keer dus die kunnen we af denk ik ze ga eerst eventjes deze opruimen en dan is het weer tijd om de dames één voor één uit bed te halen en te verschonen en en te liggen en de borst en toen was het tijd om wederom een bezoekje te brengen en de gyneacoloog dit keer voor een inwendige echo dat zit weer op geluk ik was er helemaal niks aan de hand ik was er enige echte om te kijken of er geen restjes procent daarachter waren gebleven tijdens het ijs snelen maar gelukkig is alles heen dan goed verwijderd en ze eigenlijk helemaal niks aan de hand dus daar ben ik echt blij en dan is het nu tijd om iets te koken we gaan eten zoete aardappeltjes met een uitje ja een tomaat er was enige wat ik nog had en deze wortel mix en dat ga ik dan in de oven doen als mijn moet het ongeveer 35 veilige moet je in het is klaar en dan kan ik nu de oven in en dan nu even komen tussendoor kan precies moet 5 dit gebied in de oven dus dan ga ik dit heeft klaarmaken en en naar of klaarmaken ja zoiets en dan het aftrekken en voor degenen die denk dat ze allemaal hulp smeert gaat hier wat zo lijkt het hier maar dat ze echt niet zo werkte een die loopt hier binnen die is helemaal nat vanuit het zwembad buiten en die maakt alles dat hier binnen we hebben nu alle anderen die 4 delen dan gaat werk het is een enorme troep in huis we moeten om half zeven bij ons op school zijn voor 10 minuten gesprek om te eten is niet onder die klaar is het is echt chaos dus dan ja een beetje ook erfgoed in me zeg maar helemaal ik ga maar gelukkig hebben we youtube ja oh dat ziet er lekker uit we hebben zometeen nog een vleesje maar dat laten we eventjes ja vlees je komt zometeen als dit op is dan hun vlees eten ik had net op instagram had ik een story geklets over dat ik probeer charlie had aangelegd en dat ik daar we verder lang mee bezig was geweest dat ze uiteindelijk samen 10 milliliter van gedronken kregen allemaal berichtjes vanavond groeten je zoveel geduld daarvoor hebt nou ik zal je één ding vertellen maar het iemand eigenlijk in geduld daarvoor heeft dan ben ik het wel maar goed ja weet je ik moet wel want ze moet uiteindelijk toch leren om zelf te drinken en niet alleen maar zonder voeding te krijgen echt mijn geduld is op in die zin niet voor drinken we gewoon in de tussen die tijd ik ben gewoon klaar mee ik je gewoon huis ik wil gewoon hun meenemen en ik al eigenlijk ik dacht mijn lange wachten maar en ik het zo een beetje begrijp je kan het dus nog wel gewoon twee weken duren [Muziek] ik denk je nice gek lief he de drie dingen oké ik ben ze lijkt best wel groot zomaar want ik ben zo mee en dan is het nu tijd om de race gaat ga ik weer gaan met kleren aan en dan ga ik hem na de voeding weer weken om te kijken hoeveel 7 dronken en dat ze dan nog niet op heeft dat krijgt ze via de sondevoeding via een ijsje we leuke we hebben een camera op gang hierzo dat ik thuis via mijn telefoon de meisjes kan zien echt super leuk kijk dit is die kijk ik kan ik zie je zien liggen zo fijn krijgen wat elke dag steeds meer en meer bui ben als ik wegga echt en echt gewoon letterlijke gewoon alsof gewoon beetje buikpijn zo de brok in mijn keel echt elke dag is gewoon erger ik denk ook omdat ze steeds ouder worden dan ga je steeds meer ja echt voelen dat ze jou ook voelen en en meemaken en dat ze het echt soort van in de gaten hebben sommige voor als ik er niet ben of zo heeft elke dag is het weer nog erger nee wat voelt een beetje als scheuren of zoals ik dat wel steeds vertel mijn de andere kant denk ik een hoop dat jullie ook wel begrijpen ja dat is best wel heftig is allemaal op ondanks dat jullie ook wel zien dat we het beste van probeert te maken ja is het best wel gewoon ja ook heftig en dat ja vertel ik maar gewoon ook ik weer thuis ik moet jullie laten zien let op ik heb je nou weer een verrassing ja idee kunnen we gekeken jij ik ja ik had wel het ging kreeg ik giet een voor gezonde voeding aanwezig en drinken het super leuk dat we dat nu wilt weten hè nou eigenlijk sowieso delen oud licht kijken ja makkelijk weten lekker bij mijn ouders en we hebben rijst met dit is een met roepen groenten en dit zijn boontjes en in die stoofvlees zich mijn moeder en toen was de reden voor hun dag goede mogelijk is donderdagochtend bleek maar even een coffeeshop bed voor ons en voor embossen een baby cino even lekker ontbijtje gemaakt een tosti met avocado het even kleren uit uitzoeken voor ramos wat hij vandaag aankomen dat we hebben vandaag afgesproken met patricia de fotograaf waar eigenlijk altijd mee samenwerken en die komt foto's maken van ons als gezin de allereerste foto's dus ja die komt me zo heb ik dit aan ik heb namelijk een broek gevonden die ik aankan volgen ik had ik er nog één aan de zijn anderen die paste eigen niet dicht maar deze wel kijk want dit kan zeg maar hier lekker is heel hoog dus die eerder kan alles in zeg maar dus daar ben ik heel blij mee en dan gewoon lekker als wat ze t-shirtje op cm open eindjes maar daan ja oké hij is wel in het ziekenhuis en de banaan ja tuurlijk het is tijd voor een goed gesprek nee je weet je lieve luister net hè verder zijn eigen op jullie zijn voor bij de koffie stapt als het vliegje er is j ja ze naar binnen gaan nee ja nee dus niet kapot tot mijn media staan beter is dat auto ja een nou dat was een hele rit kan ik je vertellen met twee baby's en een putter die allemaal gefotografeerd moeten worden terwijl ze verschoond worden gevoeld gewogen en dat moet dan allemaal op tijd hebben wat magnitude uitlopen met de voedingen maar het is uiteindelijk gelukt en ik ben echt super benieuwd naar de foto's dames die liggen nu lekker in een bed samen en ik ga ook even chillen op het bed hiernaast want ik merk dat ik dat veel te vaak vergeten wel hallo het moet de juiste eigenlijk lekker gewoon ook nog eens nemen en lekker op bed liggen hier een dus dat ga ik nu gewoon f het lekker doen hey hey hallo ik ben weer thuis [Muziek] misschien een gevallen jeetje jongen hey papa dan ben ik weer vliegt jonge poesje en papa oh dat ziet er lekker uit is het stroom lekker nee oh echt heel lekker thuiskomen dit wat eten we echt goed uit macaroni met pesto zie ik hoor lekker kus mij als je foto's maakt voor instrument niet zullen we op oké lekker moet hier mijn instagram kijkt en een kind en man bleef toch maar even mee [Muziek] wij kijken en die vette veel van die smartwatches vinden omdat hij bij ons 120 dagen het plan worden maar avonds wil ik heet echt yolo ziel maar hij ziet niet ik dat wij het om we hebben een pakketje zitten in mijn kantoor zien maar ik kan ook een beetje mee voetballen j niet echt met onverwachte bewegingen maar wel gewoon een beetje subtiel te bepalen ben jij een boom inbouw oh maar niet zo hoog [Applaus] [Muziek] [Gelach] eerst allemaal heb jij nou aan doen wat gaan we hadden ga mee een int en een weer voet omhoog te tillen moeten nog hele goede smoes werkte goed ja goed zo hebben twee te stoppen man ja ja moet je ligt eruit de familienaam te sterven ja ja ja hoe als je hoefde haar wast je moet dus daar vast o ja jij bent een monster gelukkig niet waarom ja ja [Muziek] ohh het is een spiraal hamas reis naar je bed de 90 min als je echt kan toch niemand een zeldzaam kind steeds ik heb ob en cherry andersom in bed gelegd en at komt zo en ik ben heel benieuwd of dat hij het verschil zien ja of nee en als je dan weet dat ze dus omgedraaid zijn sorry ja ik vind het zelf wel grappig dus moby heeft nog wel hartbewaking maar omdat ze onder het weken liggen en kleren aanhebben kun je dat dus niet zien van de buitenkant dus ik ben echt heel benieuwd wat je gaat het gaat zeggen het wie is nou wie denk je ik hoop dat jij links maar kijk even na het gezichtje wie is dan wie je weet echt niet wat ik moet ik moet ook gewoon jezelf goed kijkt xx hebben alle andere kleren aan en ik heb die aangedaan daarmee ik het ook maar omdat je er minder mensen andersom gelegd dus mobiele 4 nee sorry dit moet charlie en dysforie oh nu wordt in dit word echt iets als we naar huis gaan we moeten we het een duivels gaan lakken wordt alles dan zien we het gewoon echt niet ik zie het ook vaak niet door moet ook goed kijken ene keer vind ik ze heel anders met alle keer vind ik ze echt compleet hetzelfde maar als we nu zo liggen en vind ik ze echt gewoon hetzelfde en als we namelijk even wisselen en dat we dan niet weten we kunnen ze wegen trouwens de kameel jawel maar nu kan het wel want charlie is iets groter maar het scheelt echt maar het is het iets van 150 gram worden ze heel weinig een leuke kleur rood en wit wij zijn we bij opa en oma jonge lekker gegeten nu gaan wij kleuren dus ik beslis jij mag zo blij mee poetsen oude dacht ik oké goedemorgen dames en ik dat het voornemen om lekker te gaan sporten de achtertuin alleen wat wil je doen jij wilde eerst eten toevoegen [Muziek] nou je neemt normaal van het heb ik wil verdienen ik heb moedigen fiets gaan fiksen wel een boterham smeert hem mee te nemen biertje jouw priester die is nog hard jonge komma ramen ze had altijd al het fruit dat we hebben liggen als we allemaal eten daar zouden hebben je zei die dat ook pacco daarin gamma dit is mijn creatie ook lekker ik ben weer bij de meisjes en ik ga er eentje in bad doen lekker bakje voor bobby een boterhammetje een vloek kijken en aan de andere kant twee dames die in een beetje liggen dus dit is echt op en top relaxen zometeen komen en ramos en dan gaan we vanmiddag het camping over uurtje het is nu drie uur en dan gaan we gezellig met vrienden en een dochter gaan we daar lekker wat drinken het even en ik een de kinderen spelen ze heb ik echt super veel zin in flikkeren uit dat is echt gewoon nodig zeg maar af bedenk marleen dat ik echt de meest onder handige kleding ooit aan het getrokken voor zo meteen dat moet eigenlijk nog even kolven maar goed ik heb een jurk aangedaan dus als ik wil kopen op het de roos dan moet ik dit helemaal naar beneden doen dat gaat helemaal niet kijk wij zijn er de camping gingen gezin meer romantisch door prima wat deze zondagochtend waarin het heel lekker weer is en ik beloof de aankomen dagen echt super hete worden bijna 40 jaar de niet dat ik daar blij mee ben maar ik ga kleur lekker bij het ontbijt en koffie drinken met en de trams deze jongen die gaat leg de beekse bergen en de dierentuin van de erg er in badje ja maar eens kijken hoe mooie armband jij hebt door jullie een kind yoko dus een armbandje ommelseweg aan is dat de naam en telefoonnummer op handig he huilen kamer van de meisjes schoonmaken nu ramon ze toch niet eens en toen bedacht ik me ik heb het er eigenlijk niet aan jullie laten zien schat ik even snel doen dit is de commode dit is wat ik uiteindelijk heb gemaakt bovenop de commode heel rustig maar ik via ik ga ik hou er echt van en hier hebben we nog twee plantjes dit is een wasmand deze is van ikea dit kleed je deze commode en de twee baby's komen van van asten en dit is een theedoek die moet ik even gebruiken zo meteen voor het poetsen bobby en charlie dit is van de geboortekaartjes en hier nog een leuk plantje en dit zit en dan de kast en dit is dan hoe je zeg maar in totaliteit iets heel rustig en yo claim zien dat we nog iets wat erbij gaan doen maar ja ik ben nu echt heel blij mee [Muziek] oh [Muziek] hoe [Muziek] toch bezig ben ga ik meteen deze troep onder handen nemen je kan echt nooit maar dan ook nooit mijn kast gewoon netjes houden is altijd toe alles hangt elkaar en hoe doen jullie dat kunnen jullie dat wel of ligt dit aan meike hier ligt dan bijvoorbeeld een pyjama die ligt tussen mijn shirtjes die dan allemaal door elkaar gegooid liggen met draaien maar ook met zomerse dingen altijd troep in die kast echt verschrikkelijk iets wat er gewoon allemaal uit die hoekjes van die kast komt kijk dit is het eindresultaat dit zijn de broeken dit zijn de shirtjes dit zijn jurkjes hakjes flesjes et cetera dit zijn een paar truien en dit is sportkleding en dit zijn nog wat korte koekjes ja dat was het ik wil nieuwe dingen nodig hebt u tijdens de zwangerschap alleen maar zwangerschapskleding aangehad logisch dus ik merk wel dat ik ja gewoon net of je niet zo heel veel heb voor deze zomer maar goed er zijn op onze logeeradres voor vanavond we gaan bijbel in charlie slapen vanavond vanavond gaan we dus 24 uur in rome of na heel eerlijk we gaan niet echt precies 24 uur maar dat is zeg maar hoe ze het hier noemen en dat betekent eigenlijk dat je samen als ouders zijnde als het ware alles zelf gaat doen behalve echt de medische handelingen en het eigenlijk een beetje ter voorbereiding op naar huis gaan het is niet dat we nu al naar huis gaan want er is op dit moment gewoon nog niet helemaal is noemt het is een tijd nog niet helemaal rijp daarvoor dat wilde ik zeggen we gaan is wel alvast in roemen vanavond om soort van onszelf en voor te bereiden op de komst van twee baby's thuis en vannacht om 3 keer uhm ja dan bij en dit is het schema van dit moment drie uur half zeven half tien een uur half vijf 8 uur en half 12 ziet het schema wat menu met hun volgen dus die van half vijf s' net gedaan het is nu half zes zijn wij best heel snel een kleine uur heel snel ja ja heel snel ze zijn we schoons hebben borstvoeding gehad ze hebben flesvoeding vijf jaar in de fles ook nog gehad en nog zonder voeding en dat allemaal in uur wel met twee je natuurlijk en is place heeft ook nog geholpen maar toch deze snel en je gaan we eten ik heb best wel honger eigenlijk [Muziek] culinaire maaltijd eet smakelijk hoe relaxed is dit zo maar dit niet maar wacht even zei tegen ed echt moeten genieten van dat ze zo lekker bij ons willen liggen want je weet gewoon dat het heel snel voorbij gaat en dat we dan echt nooit mee kan knuffelen bij je oh het is echt een groot scheet festijn echt niet zomaar een echt ja echt een echt en ik zijn het niet die twee echt net geknetter [Gelach] maar goed dit is echt zo geweest zit uw dan gezellig hem op wij gaan nog even lekker avonds lekker en dan gaan we zo dit hier een bed van maken kan jij hier dan licht en ik dan hier denk ik of niet eerste ron hebt liggen lekker hem op het en ja wij hebben weer twee uurtjes geslapen en wil je tijd voor voor de dag kunnen komen en gaan meisjes gooien en niet voeden tot volgende keer ik ken huys het blijft voor de verandering kun je hier en ik ga naar huis naar ramage en dan komen we vanmiddag weer terug hier in het ziekenhuis maar dat zie je allemaal in de volgende weken vloog voor nu dank je voor het kijken en [Muziek]

24 Replies to “Ze liggen nog steeds in het ziekenhuis 😏| VLOG#17 | Newborn Fit Mama”

 1. Heel herkenbaar met de kast. En elke keer neem ik mijzelf dan voor nu maak ik er geen troep meer van, maar helaas toch weer. Hihi. Weer genoten van jullie vlog.

 2. Wat jammer dat ze jullie niet eerder een camera hebben aangeboden! Mogen jullie meisjes ook mee naar huis met sondevoeding? Mijn dochter wel en die trok na 1 dag de sonde eruit en dronk van af toen alles op haha. Sterkte met de laatste loodjes ik weet als geen ander hoe zat je die ruimte bent en kan nog wel meer verzinnen, heftige tijd. Heel veel liefs.. nog eventjes!!

 3. Haha had die er toch even moeite mee wie wie was! Lijkt mij ook moeilijk. Leuke vlog en wat fijn dat jullie bij ze mochten slapen beide x

 4. Oooo je zeurt echt helemaal niet! Je bent op en top moeder en dan wil je bij ze zijn. Deze gevoelens zijn stom, maar zo gezond. Zou gek zijn als je t niet had toch? X voor jullie

 5. Zeuren? Nee joh, super pittig wat jullie meemaken! Lijkt me heel heftig, en daar mag je zo veel over ‘zeuren’ als je wilt. 🙂
  Ik vond vijf dagen in het ziekenhuis blijven met baby al lang, en jij moet zoveel weken je dochters achterlaten elke dag.. pfff. Succes en hopelijk mogen jullie snel met z’n allen naar huis.

 6. Allebei een echt zilver armbandje om met naam of initiaal een idee😜 wat grappig dat ze zo hetzelfde eruit zien😄

 7. Oh ik heb me ZO vaak vergist 🙈 ik heb het bandje rond hun voetje lang aangelaten (tot 8 of 10 weken). Kwam mijn vriend terug en zei ik “met Axl was het zus en zo”, “oh zegt hij maar das wel Cas”, gekeken op het bandje en inderdaad 🤦🏼‍♀️😂 uiteindelijk dan toch gevonden! Axl eindigt met de L van lang, heeft een langer gezicht 😂

  Ik deed wel altijd thema kleuren aan en nu nog (zijn een jaar 🙄). Axl blauw tinten en Cas de andere tinten of Cas wit en grijs en Axl dan de andere kleur. Doe altijd matching aan, hetzelfde maar wel dus in een andere kleur.

  Vinden jullie dat ze op elkaar lijken? Volg me op Instagram; cynthiake 📸

 8. Je hebt ook zo armbandjes voor kinderen he met het uur en soort opdrachten die ze kunnen doen, misschien is dat leuk voor Ramos? Ps: sterkte nog met hopelijk de laatste weken!!

 9. Heel erg herkenbaar van dat in slaapvallen op de overloop haha! Deden onze kindjes ook een tijdje hoor, is een fase!
  Zo’n super leuke vlog weer! 🥰

 10. O wat een heerlijke vlog weer maar ik heb een vraagje waarom had je een mondkapje op toen je met een van de meisjes zat?❤💋

 11. Wat een leuke vlog weer! Zo begrijpelijk dat jullie ze lekker thuis willen hebben, het grootste deel ziekenhuis zit erop… Nu nog maar even zoveel mogelijk slapen, want zo’n nacht met 2 van die kleine poppetjes ziet er heftig uit! 😅
  Tijd voor van die armbandjes?😂

  Oh Ramos, ik geniet altijd echt van hem en van jullie als stel en gezin, ziet er zo gezellig uit!

  Sterkte & succes met de laatste weekjes ziekenhuis!🍀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *